online lezen  |  afmelden
Nieuwsbrief
5 april 2017
Duitse spoorlobby bepleit halvering spoorkosten
 
Een aantal vervoersspecialisten in de Duitse Bundestag wil halvering van de vergoeding die spoorvervoerders betalen voor gebruik van het Duitse spoorwegennet. Dat mag niet gebeuren, zegt het Bundesverband der Deutschen Binnenschifffahrt (BDB).
Lees meer
Aquaduct N31 bij Harlingen ingevaren (video)
 
Het aquaduct in de nieuwe N31 onder het Van Harinxmakanaal bij Harlingen is vrijdag 31 maart met succes ingevaren. Met een zestal lieren werd het 65 meter lange kunstwerk in zeven uur op zijn definitieve plek gevaren en afgezonken.
Lees meer
Internationaal deelnemersveld 33e Pieperrace
 
De 33e Pieperrace kende afgelopen weekend een internationaal deelnemersveld. dat wil zeggen, uit Brisbane in Australië was het tweemastschoenertje Windjammer overgekomen. Maar onze Hollandse tjalken, klippers en botters doen het toch beter op het IJsselmeer.
Lees meer
Multimodale terminal Budel officieel open
 
Burgemeester Jos Heijmans van Weert en terminalexploitanten Wil Versteijnen en Paul Maas hebben 3 april de multimodale haventerminal De Kempen in Budel officieel geopend.
Lees meer
Van Oord ziet omzet in alle marktsegmenten dalen
 
Net als Boskalis heeft ook waterbouwer Van Oord vorig jaar zowel in de offshore olie- en gasindustrie als in de baggersector last gehad van de recessie. Daarnaast liepen ook in de windenergiesector de inkomsten terug. Zowel de omzet als nettowinst daalde aanzienlijk. Voor dit jaar wordt niet veel verbetering in de situatie verwacht.
Lees meer
Aanbieding: een maand lang gratis Schuttevaer!
Wilt u een maand lang Schuttevaer online gratis proberen? Ons nieuws staat online zodra het kan. Lees het op je pc of mobiel op tablet of smartphone. Of op onze mobiele nieuwsapp. Wees er altijd als eerste bij. 
 
Probeer het nu
 
Overig nieuws
 
Dood stuurman Alto Mira te mysterieus voor rechter
Deense schepen in aanvaring op Westerschelde
INGEZONDEN: Vakbonden wijzen Amsterdam op misstanden riviercruisevaart
Aan de Reis: Wachten loont
Zeevrachtenmarkt: Opnieuw beter voor handysizers
Meer nieuws
 
Schip en bedrijf
 
Haven Amsterdam dwingt Averechts boekingen af te zeggen
Tom Schaefers en Karin van Beek namen met hun tweemastklipper Averechts deel aan de actie van zondag 26 maart voor ligplaatsen voor de zeilchartervloot in Amsterdam. Ze hebben een juridisch conflict...
Meer Schip en bedrijf
Agenda
 
APR
04
Europort Turkey
4 - 8 april 2017
APR
09
Vlootdag Harlingen
9 april 2017
APR
13
Open Huis Maritieme Academie Harlingen
13 april 2017
Alle agendapunten
 
Lees de E-paper
 
Naar de E-Paper
 
Vacatures
 
1e Kapitein en 2e Kapitein
Als Kapitein bent u verantwoordelijk voor het gehele schip: het navigeren en manoeuvreren, managen en supervisie van alle nautisch-technische zaken.
Cotrans Scheepvaart BV
Betrouwbaarheid, leveringszekerheid, flexibiliteit zijn onze kernwaarden.
Allround Service Monteurs en Service Monteurs Mechatronica
Onze corebusiness is het leveren van diesel- en gasmotoren en het onderhouden daarvan en onze merknaam is een belofte van ethische bedrijfsvoering, integriteit, kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid
Schipper dagtochten (m/v, fulltime of parttime)
De driemastbark Stedemaeght is al 23 jaar de ultieme locatie voor bedrijfsuitjes/-feesten, bruiloften en andere diverse evenementen. De Bataviahaven te Lelystad is haar thuishaven.
Docenten nautische opleidingen
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de onderwijsactiviteiten voor de opleidingen zeevaart, offshore of binnenvaart.
 
bekijk alle vacatures
 
 
Volg ons
 
Facebook   Twitter
Mobiele apps
 
App Store
Google Play