online lezen  |  afmelden
Themanieuwsbrief Carrière en Opleidingen
10 april 2017
Carrièrebeurs 19 april in WTC Rotterdam
 
Wie op zoek is naar een baan in de maritieme sector, of zich op de hoogte wil stellen van de jongste ontwikkelingen, kan 19 april terecht op het Maritime & Offshore Career Event (MOCE) in het Rotterdamse World Trade Centre.
Lees meer
Bakker Sliedrecht koestert eigen MBO-opleiding
 
Kersvers gediplomeerde sollicitanten die volledig op de vereiste taken zijn voorbereid. Een utopie voor de meeste bedrijven, maar voor elektrotechnisch bedrijf Bakker Sliedrecht een comfortabele werkelijkheid. Dankzij zijn interne MBO-bedrijfsopleidingen op niveau 3 en 4. De kosten: geen cent.
Lees meer
België begint proef met varend leren
 
Waar Nederland al meer dan 10 jaar de mogelijkheid kent het varensvak te leren via een combinatie van leren en werken, gaat nu ook het Vlaamse binnenvaartonderwijs die mogelijkheid aanbieden. Het Vlaamse Kenniscentrum Binnenvaart is op zoek naar binnenvaartondernemers die het leer/werktraject willen ondersteunen.
Lees meer
De Schroef in Antwerpen staat open voor iedereen
 
‘Iedereen is welkom op ieder moment.' In dat ene zinnetje zit de hele filosofie van ligplaatskleuterklas De Schroef in de Antwerpse haven vervat. Er zijn momenteel circa 50 schipperskinderen ingeschreven, maar die zijn er nooit allemaal samen.
Lees meer
Op vacaturejacht met portmap.nl
 
Op zoek naar een baan in de haven van Rotterdam? Portmap.nl kan daarbij helpen. Dat wil zeggen, langzamerhand steeds beter, want de website is nog in opbouw. Bedoeling is op termijn een compleet overzicht te geven van alle bedrijven in de regio. Zo kom je erachter wat ze doen en eventueel ook of er vacatures zijn.
Lees meer
Aanbieding: een maand lang gratis Schuttevaer!
Wilt u een maand lang Schuttevaer online gratis proberen? Ons nieuws staat online zodra het kan. Lees het op je pc of mobiel op tablet of smartphone. Of op onze mobiele nieuwsapp. Wees er altijd als eerste bij. 
PROBEER HET NU
 
Overig nieuws
 
Zwanenzang van Promotie Binnenvaart Vlaanderen
Seine-Nord ‘onomkeerbaar’, zegt president Hollande
OPINIE: Wie zorgt dat we kunnen leren van roeiongelukken?
Amsterdam verlaagt vaarsnelheid en pakt overlast aan
Omvaren tijdens stremming sluis Oldenburg
Meer nieuws
 
Schip en bedrijf
 
Aansprakelijkheid gaat ver, heel ver
De overeenkomst met de klant is een sleuteldocument wat betreft aansprakelijkheid bij schade of ongevallen. Wiens naam er op het contract en op de factuur staat bepaalt wie aansprakelijk kan worden...
Meer Schip en bedrijf
Agenda
 
APR
11
Maintenance Next 2017
11 - 13 april 2017
APR
12
Open Huis Maritieme Academie Harlingen
12 april 2017
APR
17
Paasuitverkoop Maritiem Museum
17 april 2017
Alle agendapunten
 
Lees de E-paper
 
Naar de E-Paper
 
Vacatures
 
Van Oord Handel en Transport bv
Met bijna 5000 transporten op jaarbasis bevrachten wij circa 1000 verschillende binnenvaartschepen naast een vast team van professionele binnenvaartschippers.
1e Kapitein en 2e Kapitein
Als Kapitein bent u verantwoordelijk voor het gehele schip: het navigeren en manoeuvreren, managen en supervisie van alle nautisch-technische zaken.
Cotrans Scheepvaart BV
Betrouwbaarheid, leveringszekerheid, flexibiliteit zijn onze kernwaarden.
Allround Service Monteurs en Service Monteurs Mechatronica
Onze corebusiness is het leveren van diesel- en gasmotoren en het onderhouden daarvan en onze merknaam is een belofte van ethische bedrijfsvoering, integriteit, kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid
Schipper dagtochten (m/v, fulltime of parttime)
De driemastbark Stedemaeght is al 23 jaar de ultieme locatie voor bedrijfsuitjes/-feesten, bruiloften en andere diverse evenementen. De Bataviahaven te Lelystad is haar thuishaven.
 
bekijk alle vacatures
 
 
Volg ons
 
Facebook   Twitter
Mobiele apps
 
App Store
Google Play