Snippet online lezen  |  afmelden
Themanieuwsbrief Maritime Industry
1 mei 2017
Maritime Industry uitverkocht
 
De vakbeurs Maritime Industry, die op 9, 10 en 11 mei wordt gehouden in de Evenementenhal in Gorinchem, is volledig uitverkocht. Met meer dan 500 exposanten en naar verwachting ruim 14.000 bezoekers is de beurs volgens eigen zeggen het meest complete platform voor de binnenvaart, zeevaart en visserij.
Lees meer
Zoutpendel NPRC slaagt voor vergroeningstest
 
De emissies van NOx en fijnstof bij het vervoer van zout van AkzoNobel zijn drastisch gedaald. Dat blijkt uit onafhankelijk onderzoek na zes jaar varen met NPRC-binnenvaartschepen, uitgerust met katalysatoren en roetfilters.
Lees meer
‘Laagwatertarieven slecht voor binnenvaart'
 
Het Maasbrachtse familiebedrijf Fransbergen Trading & Shipping is al ruim 30 jaar actief in de binnenvaart, vooral in bevrachtingen. Maar Fransbergen heeft ook een eigen reparatiebedrijf en vervoert niet alleen goederen, maar ook passagiers. Sinds oprichter Roelof Fransbergen het bedrijf in 2009 verliet, leidt de tweede generatie het bedrijf.
Lees meer
Kleinere A'damse rondvaartreders onderuit
 
Alle 135 rondvaartvergunningen op de Amsterdamse grachten voor 2020-2030 zijn door de gemeente opnieuw verdeeld. Eén op de drie is nu voor nieuwe toetreders, zegt wethouder Udo Kock. ‘Helemaal geen nieuwe toetreders, alleen een paar nieuwe BV's', zegt rondvaartreder Tomas de Smidt. De loting zorgde voor ‘een bloedbad' onder kleinere rederijen.
Lees meer
Gesleepte Rijnveerpont zinkt west van Texel
 
De onbemande veerpont Siebengebirge, gesleept door de Poolse sleper Ikar, is zondagmorgen 30 april op de Noordzee ten westen van Texel gezonken. Bij het ongeval zijn geen slachtoffers gevallen.
Lees meer
DCS International
 
DCS International viert haar 20-jarig jubileum als distributeur van Kobelt elektronische en mechanische motorbedieningen, schroefasremmen en complete stuurwerken.
Lees meer
Radio Holland
 
Radio Holland viert het 100-jarig jubileum in Gorinchem met speciale acties.
Lees meer
Vink diesel BV
 
Tijdens de Maritime Industry zal Vink diesel BV een nieuwe scheepsmotor presenteren welke voldoet aan de nieuwe emissie-eisen volgens de NRMM, die vanaf 2019 van kracht wordt.
Lees meer
Yanmar
 
Yanmar Europe BV uit Almere heeft een nieuwe elektronisch geregelde common rail-motor op de professionele maritieme markt gebracht, de 6AYEM.
Lees meer
Rubber Design en Biezepol
 
Rubber Desgn en Biezepol Metaalbewerking staan samen op Maritime Industry.
Lees meer
Aanbieding: een maand lang gratis Schuttevaer!
Wilt u een maand lang Schuttevaer online gratis proberen? Ons nieuws staat online zodra het kan. Lees het op je pc of mobiel op tablet of smartphone. Of op onze mobiele nieuwsapp. Wees er altijd als eerste bij. 
PROBEER HET NU
 
Overig nieuws
 
Belgisch binnenvaartschip nipt voor zinken behoed
Wereldhefrecord Pioneering Spirit
Tanker tegen Gerrit Krolbrug in Groningen
Willems RVS/Aluminium BV
Van Egmond Groep
Meer nieuws
 
Schip en bedrijf
 
Hoe de Belgische Thérèse de Eerste Wereldoorlog doorstond
De Belgische Kempenaar Thérèse was in augustus 1914 geladen met kolen onderweg van Ruhrort naar Brussel. Maar in Wesel kreeg de sleepboot Rosa Augusta vanaf de wal het bevel rond te gaan. Alle...
Meer Schip en bedrijf
Agenda
 
MAY
06
Dag van de Garnaal
6 mei 2017
MAY
06
Reddingbootdag
6 mei 2017
mei
09
Maritime Industry
9 - 11 mei 2017
Alle agendapunten
 
Lees de E-paper
 
Naar de E-Paper
 
Vacatures
 
Stuurman / 2e kapitein
een gemotiveerde/gedreven collega die wil werken met onze doelgroep.
Bevrachter binnenvaart
Als bevrachter ben je een belangrijke schakel in de uitvoering van onze binnenvaarttransporten. Je volgt samen met je collega zowel de eigen als de gecharterde schepen.
Junior Marketeer
De afdeling Marketing van MYbusinessmedia zorgt ervoor dat doelgroepen van al onze merken effectief worden bereikt via print, online (websites, app en nieuwsbrieven), digitale magazines en events.
Stuurman Rijnvaart
Stuurman Rijnvaart
Nautisch Medewerker (Algemeen)
OCEANDIVA richt zich met name op zakelijke evenementen, zoals bedrijfsfeesten, productlanceringen, congressen en beurzen.
 
bekijk alle vacatures
 
 
Volg ons
 
Facebook   Twitter
Mobiele apps
 
App Store
Google Play