online lezen  |  afmelden
Nieuwsbrief
14 juni 2017
RPR-bord verplicht walstroomgebruik
 
De Centrale Commissie voor de Rijnvaart (CCR) heeft een nieuw verkeersteken toegevoegd aan het Rijnvaart Politiereglement (RPR). Het gaat om een verkeersbord dat aangeeft dat het gebruik van walstroom ter plaatse verplicht is. Er is expres niet gekozen voor een generatorverbod.
Lees meer
BLN-Schuttevaer kiest voor 'doorpakken zonder haast'
 
‘We willen meer waarde in Koninklijke BLN-Schuttevaer brengen, meer kracht, meer zeggingskracht', concludeerde voorzitter Roland Kortenhorst na een discussie met peiling over externe PR en promotie, vrijdag 9 juni in de algemene ledenvergadering. Het bestuur zal dat ‘weloverwogen, zorgvuldig en met respect voor alle belangen' doen. 
Lees meer
Na 60 jaar kent iedereen Nationaal Kamp Hattem
 
Met een daverende hamerslag op een versierde molshoop opende televisiepresentator Jochem van Gelder maandag 12 juni het 60ste Nationaal Kamp Hattem. Hij speelt er een rol in het kampspel ‘Mollenvangers op Molecaten'.
Lees meer
Meanderkids 2017: Doelpuntenstrijd tot in de pauze
 
Het was maar goed dat zaterdag 10 juni achter de finalewedstrijden van het Meanderkids voetbaltoernooi in Rotterdam een rustpauze gepland stond, want bij de pubers eindigden ze allemaal met penaltyschieten. De meiden van Julia en De Singel in de categorie 11 t/m 15 hadden maar liefst negen pogingen van twee schoten nodig om een winnaar te bepalen.
Lees meer
Motorenquizfeestje voor OSM'ers
 
De uitreiking van de Schuttevaer SHVP Wisseltrofee was zaterdag 10 juni een warm weerzien van OSM'ers, zoals iemand het uitdrukte: Ons Soort Mensen. Gelijkgestemden met liefde voor scheepsdiesels en de jaarlijkse Schuttevaer Motorenquiz. Er waren jubilea en er was een bijzondere extra prijs van Volvo Penta.
Lees meer
Aanbieding: gratis Schuttevaer online
Wilt u een maand lang Schuttevaer online gratis proberen? Ons nieuws staat online zodra het kan. Lees het op je pc of mobiel op tablet of smartphone. Of op onze mobiele nieuwsapp. Wees er altijd als eerste bij.
 
Probeer het nu
 
Overig nieuws
 
Geen roamingkosten meer
CBOB Wisseltrofee voor B&B-schip Terra Maris
Friesenbrücke wordt draaibrug
Aan de Reis: Vervoer bouwmaterialen neemt toe
Zeevrachtenmarkt: Daling gaat wel erg snel
Meer nieuws
 
Schip en bedrijf
 
‘Kapotte sluis Ivoz Ramet kost ons een dag per reis'
Bjorn Blassieux en Bianca Turnier varen op de vloeibare veevoedertanker Nil Desperandum. Ze zijn beiden Belgisch maar varen onder Nederlandse vlag, omdat ze in België geen staatsgarantie kregen en in...
Meer Schip en bedrijf
Agenda
 
JUN
12
60e Nationaal Kamp Hattem
12  - 16 juni 2017
JUN
15
De Wandelgang: Haringparty
15 juni 2017
JUN
16
Museumhavendagen Gouda
16 - 18 juni 2017
Alle agendapunten
 
Lees de E-paper
 
Naar de E-Paper
 
Vacatures
 
Verkeersleider
Voor ons team verkeersleiders zijn we op zoek naar een gedreven collega met kennis van de Nederlandse waterwegen.
Verkeersleider Schiermonnikoog
Voor ons team verkeersleiders op de Noordertoren te Schiemonnikoog zijn we op zoek naar een gedreven collega met kennis van scheepvaart en de Nederlandse waterwegen.
Rijnvaartbevrachter
Ervaring met en kennis van de binnenvaartmarkt.
Kapitein Pannenkoekenboot Amsterdam
De Pannenkoekenboot Amsterdam verzorgt rondvaarten inclusief onbeperkt pannenkoeken eten over het IJ in Amsterdam
Mobiel verkeersleider scheepvaart
De mobiel verkeersleiders van Rijkswaterstaat zorgen voor een goede en vlotte verkeersgeleiding op onze Nederlandse waterwegen.
 
bekijk alle vacatures
 
 
Volg ons
 
Facebook   Twitter
Mobiele apps
 
App Store
Google Play